Szolgáltatások

Húsz év tapasztalat

Miért minket válasszon?

Cégünket 20 éve indítottuk el, hogy Budapest autósait a számukra legmegfelelőbb gumiabroncsokkal láthassuk el. Az évtizedes töretlen munkákkal a speciális nagy gumik szakemberei lettünk és a XVIII. kerületben, illetve környékén egyedülálló készlettel rendelkezünk e téren. Vendéglátós múltunk kedves kiszolgálást eredményez: nálunk a gumiszerelés mellé jár egy csésze forró finom kávé is, amelyet a várakozási idő alatt kényelmesen el lehet kortyolgatni. A kedves ügyfeleink rendelkezésére áll gumihotel szolgáltatásunk is. Fejlődésünk töretlenségét mutatja, hogy a közelmúltban új szolgáltatásként autóklíma feltöltést, és tisztítást is vállalunk.

Gumiszerelés

Gumihotel

Gumiápolás

Polírozás

Fényezés

Használt gumi átvétel

Felnijavítás

Kerék kiegyensúlyozás

Klímatöltés, klímatisztítás

+36-70-388-82-05

1188 Budapest Nagykőrösi út 47/A

Téli keréknyom
Tyre

Szolgáltatásaink

 

Butler MemoSpeed

Gumiszerelés

Miközben szakembereink elvégzik a gumiszerelést, Ön vendégünk egy csésze kávéra! Nálunk a gumiszerelés egyet jelent a legmodernebb gépekkel, ismerje meg új gépeinket.

Gumihotel

Gumihotel

Ha gondosan figyel arra, hogyan tárolja abroncsát, nem kevés idővel hosszabbíthatja meg annak élettartamát.

Ebben segítünk mi, ráadásul gumihotel szolgáltatásunkkal a szállítás anyagi és egyéb költségeit sem kell vállalnia.  Biztosítjuk a professzionális tárolást, és amint szüksége lesz az abroncsaira, készségesen segítünk azok – helyben történő – felszerelésében is. Ne feledje, az abroncsok megfelelő tárolása hozzájárul a biztonságosabb közlekedéshez autójával! Várjuk abroncseit gumihotelünkbe.

Gumiápolás

Gumiápolás

Vékony filmréteget képezve hosszan tartó védelmet és nedves csillogást ad a gumiabrocsoknak.  Használata egyszerű, csak be kell fújni a felületet, törlésre nincs szükség. Gyorsan száradó összetételt tartalmaz, így elkerülhetők a megfolyások.

Polírozás

Polírozás

Az aluminiumról minden réteget eltávolítunk ezután egy speciális eljárással, krómhatásúra polírozzuk.

Fényezés

Fényezés

A fényezést fényező alvállalkozónkkal készítettjük el, így a felni gyakorlatilag ugyanolyan festékréteget kap mint egy autó. 

Használt gumi

Használt gumi átvétel

Az Európai Unióban évente többmillió tonna gumiabroncs hulladék keletkezik, de csak Magyarországon ez az érték közelít az 50.000 tonnához. Ha már nincs szüksége korábbi, elkopott abroncsaira, hozzá el hozzánk, mi pedig gondoskodunk róla, hogy azok eljussanak a megfelelő helyre. 
Ma már sok megoldás létezik a használt gumik újrahasznosítására, melyek környezetbarátak, Önnek pedig nem kell vesződnie a régi abroncsok tárolásával, illetve azzal, hol tudja leadni azokat.

Felni javítás

Felni javítás

Az alufelnik a rossz útburkolatoknak köszönhetően állandó erős igénybevételnek vannak kitéve és idővel elhajlanak vagy eltörnek. A deformálódott és elrepedt vagy eltört felnik javítása sok esetben még kivitelezhető. 

Sicam SBM Wave 5

Kerék kiegyensúlyozás

Ahol bizonyos alkatrészek egy tengely körül forognak, fellép a kiegyensúlyozatlanság. Kiegyensúlyozatlanságnak a tömeg egyenetlen eloszlását nevezik egy forgó tárgyon.  A gépjárművek esetében ez a gumiabroncsok rázkódásához és a gumiabroncsok, csapágyak és egyéb futóműalkatrészek nagyobb mértékű kopásához vezet. 

Az első kerekeken ezen kívül a kormány remegéséhez vezet, ami kimondottan veszélyes kormányzási tulajdonságokat okoz, rossz egyenes futási jellemzőket és kanyarstabilitást eredményez, ami jelentősen csökkenti a közlekedésbiztonságot. A korszerű kerékkiegyensúlyozó gépek segítségével maradéktalanul kiküszöbölhető a kiegyensúlyozatlanság, ami biztonságos, kényelmes menettulajdonságokat biztosít. 

Ezen okból kifolyólag azt ajánljuk, hogy minden kerék- illetve gumiabroncscserét követően a gumiabroncsokat szakemberrel egyensúlyoztassák ki. 

A megbízható kerékkiegyensúlyozási eredmények eléréséhez elengedhetetlen feltétel a gumiabroncs gépkocsinak megfelelő központosítása és rögzítése. 

A kerekek áthelyezésekor ajánlott a kerekeket kiegyensúlyozni.

Autóklíma

Autóklíma: klímatöltés, tisztítás

Az autóklíma működésének az elve, hogy a teljes hálózatán keringeti a gázt. Mivel lehetetlen teljesen zárt rendszert készíteni, mindig van  gázveszteség. Ezért évente át kell vizsgálni a klímát, és ha szükséges, akkor tölteni kell.

Az ózontechnológiás autóklíma-tisztítás fertőtleníti a klímaberendezést, az utasteret higienizálja és egyben szagtalanítja is. Teljesen környezetbarát eljárással, vegyszerhasználat és allergének felhasználása nélkül teszi mindezt. Az autóklíma tisztítást egy nagyteljesítményű ipari légtisztító gép segítségével, az úgynevezett ózongenerátorral, magas koncentráltságú ózont juttatunk az utastérbe. Az ózon nem tesz kárt az utastérben, nem hagy foltot a kárpiton és a kezelés után rövid időn belül oxigénné alakul.

Nitrogénes nyomáspróbával megelőzhető, hogy az ózonrétegre káros hűtőközeg a levegőbe kerüljön, és megállapítható az esetleges szivárgás.

Áraink

Fényezés

A fényezést fényező alvállalkozónkkal készítettjük el, így a felni gyakorlatilag ugyanolyan festékréteget kap mint egy autó.

15000 Ft/darabtól

 

Használtgumi átvétel

 

1000 Ft/darabtól

 

Felni heggesztés

5000 Ft/darab

 

Elégedett ügyfeleink

5 csillag

“Budapesti vállalkozóként fontos az autóimra szerelt abroncsok minősége és ára amit a Szupergumizóna stabilan biztosít számomra! Köszönöm srácok!”

Kínai ügyfél
5 csillag

“Évek óta hozzájuk járok az autóimmal! A mostani autómra szerelt szép felnikkel nyertem is egy autós szépségversenyt!
 Hajrá és köszönöm”

Magyar ügyfél

Húsz év tapasztalat

SZUPERGUMIZÓNA

Tisztelt Vásárlóink!

Az útfelújítás alatt is üzemelünk. Kérjük, mielőtt felkeresnek, mindenképpen egyeztessenek telefonon.

This will close in 20 seconds

Kosár