Rólunk

Húsz év tapasztalat

Lőrincz Mátyás

Lőrincz Mátyás

tulajdonos

“Az élet minden területén csak biztos kerekekkel lehet előre haladni, ezért elkötelezett gumispecialistaként nap mint nap azért dolgozunk, hogy ez megvalósuljon.”

Téli abroncs

Rólunk

Szupergumizóna

Cégünket közel 20 éve indítottuk el, hogy Budapest autósait a számukra legmegfelelőbb gumiabroncsokkal láthassuk el. Az évtizedes töretlen munkákkal a speciális nagy gumik szakemberei lettünk és a 18. kerületben, illetve környékén egyedülálló készlettel rendelkezünk e téren. Vendéglátós múltunk kedves kiszolgálást eredményez: nálunk a gumicsere mellé jár egy csésze forró finom kávé is, amelyet a várakozási idő alatt kényelmesen el lehet kortyolgatni.

Szívügyünk a biztonságos közlekedés

Mi az Újgumivilágnál tudjuk, hogy az élet minden területén csak biztos kerekekkel lehet előre haladni, ezért elkötelezett gumispecialistaként nap mint nap azért dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. Őszinte tanácsokkal segítjük vevőinket, hogy a lehető legjobb és legbiztonságosabb döntést hozzák meg abroncsvásárláskor, és tudatában legyenek annak is, hogy mikor jött el a váltás ideje.

Azt adjuk, amire szükség van

Hisszük, hogy a gumivásárlásnak nem kell egy – jó lesz ez – jelmondattal zárulnia, és a téli-nyári abroncs csere is lehet kényelmes és zökkenőmentes. Modern gépparkunknak köszönhetően precízen és gyorsan lecseréljük az autók abroncsait – legyen szó akár a külön odafigyelést igénylő speciális nagyméretű kerekekről. Több évtizedes tapasztalatunkkal, széles termékválasztékkal, rövid beszerzési idővel és készséges személyzettel állunk vásárlóink rendelkezésére.

 

Az abroncs cserén túl

Ahhoz, hogy a legkritikusabb igényeket is kielégíthessük, széleskörű szolgáltatást dolgoztunk ki, így Ön egy műhelyben elintézheti autója abroncsaihoz köthető javításokat

Kényelmes gumihotelt biztosítunk téli/nyári szettjének: vigyázunk rá, amikor épp nincs szükség rá.

Kerék kiegyensúlyozást végzünk korszerű gépparkunk segítségével: a kiegyensúlyozatlanság maradéktalanul kiküszöbölhető, biztosítva így a biztonságos és kényelmes menettulajdonságokat

Elrepedt vagy deformálódott felnijét megvizsgáljuk és akár meg is javítjuk: az autótulajok az alufelniket idejekorán szokták lecserélni abban a hitben, hogy használhatatlanná váltak. Pontos kivizsgálással azonban javításuk sok esetben még kivitelezhető lenne.

Polírozás a pompás látványért: a felni megjavítása után mi egy különleges eljárással, az alumínium réteg eltávolítása után polírozzuk krómhatásúra a felnit, garantálva a tükörfényes végeredményt

Egyedülálló fényezés: a felnijavítást követően cégünk olyan festékkel végzi a fényezést, amit autókhoz is használnak. Az így elért végeredmény impozáns esztétikai látványt nyújt.

Forduljon hozzánk Ön is, és bízza autóját kollégáink szakértelmére. Várjuk Önt a Budapest Nagykőrösi úti 47/A telephelyünkön.

Elégedett ügyfeleink

5 csillag

“Budapesti vállalkozóként fontos az autóimra szerelt abroncsok minősége és ára amit a Szupergumizóna stabilan biztosít számomra! Köszönöm srácok”

Kínai ügyfél
5 csillag

“Évek óta hozzájuk járok az autóimmal! A mostani autómra szerelt szép felnikkel nyertem is egy autós szépségversenyt!
Hajrá és köszönöm”

Elégedett ügyfél

Húsz év tapasztalat

SZUPERGUMIZÓNA

Tisztelt Vásárlóink!

Az útfelújítás alatt is üzemelünk. Kérjük, mielőtt felkeresnek, mindenképpen egyeztessenek telefonon.

This will close in 20 seconds

Kosár